Anderson .Paak ft. Kendrick Lamar – Tints

Heerlijke combo!

Tja… Het is eigenlijk een vaststaand succes wat hier gaat komen. Lijkt me vrij logisch. Als je Anderson .Paak & Kendrick Lamar samen zet, is het raak. Beiden zijn in de top in hun eigen vakgebied; de soul/funk/r&B en de hiphop. Het debuutalbum van Anderson .Paak ‘Malibu’ was een regelrechte topper met hits zoals ‘Am I Wrong’ en ‘Come Down’. Moet ik het ook nog hebben over die andere legende? Legende? Ja nu al! Kendrick Lamar heeft hits gescoord zoals ‘Humble’, ‘DNA’ en ‘King Kunta’ maar daar zal het niet bij blijven. Dat er iets upcoming was van deze twee was duidelijk aangezien Anderson .Paak iets op Insta had gedropt.

Voordat we over die track ‘Tints’ gaan praten, is er eerst ander tof nieuws. Voor het nieuwe album zal meneer .Paak samenwerken met Dr. Dre, hij produceert ‘m en hier helpt Madlib hem een handje bij. Ook is de titel bekend geworden voor het 2e meesterwerk, deze zal ‘Oxnard’ gaan heten! Nu gaan we maar eens beginnen met de Pick Of The Week. Hadden we anders verwacht dan dat deze lekker energiek zou zijn? Nee toch. Het heeft de goede funk wat Anderson .Paak ons brengt, de flow is strak en het is dansbaar pur sang! Dan moeten we Kendrick Lamar niet vergeten he?! Hij heeft zo’n typische en eigen stijl, die herken je direct! Ondanks het feit dat het nummer redelijk lang duurt, 4.30min, is het absoluut niet saai of langdradig.
Met deze 1e nieuwe track legt Anderson .Paak de lat wel meteen heel erg hoog voor het volledige album. Maar aan de andere kant, ik kan me niet voorstellen dat het kan tegenvallen!

Start de week goed!

Previous post Certain Animals – Shoot Me Tomorrow
Next post Dawn Brothers – Classic