John Mayer – Still Feel Like Your Man

Heerlijk.

Ja, ik zag ‘m voorbij komen en wist 1 ding zeker: deze gaat ’s ochtends op CamielMusic. Een tijdje terug heeft deze gitaarvirtuoos al nieuwe tracks uitgebracht en ook ik heb daar natuurlijk al over geschreven. Dat was destijds over ‘Moving On And Getting Over’. In die periode bracht hij in 1x meerdere nummers uit en dat was toch wel genieten voor de echte John Mayer fans. Natuurlijk is het muziek waar heel veel gevoel in zit maar ik vind deze man nog altijd het beste op gitaar.

Nu is het tijd voor zijn beste nieuwe nummer tot nu toe plus een clipje! ‘Still Feel Like Your Man’ heeft een enorme dosis soul in zich. Het riffje wat je hoort is niet normaal lekker. Die blijft maar door denderen. Ook de stem van John blijft puur. Beetje hoog steeds, soms een lekkere uithaal erbij en het is feest. Eigenlijk verveelt het ook helemaal niet. Op repeat… Repeat… Repeat!
Naar het schijnt gaat deze track overigens over Katy Perry met wie hij ook een relatie heeft gehad… Interessant..

Hij gaat binnenkort starten met een wereldtournee getiteld ‘The Search For Everything World Tour’. Hij zal op 2 en 3 mei in de Ziggo Dome gaan spelen en helaas allemaal al uitverkocht. Ik zou zo graag deze man live meemaken…

Previous post Knarsetand – Bad Trip
Next post Dan Auerbach – Shine On Me