Marike Jager – Hey Are You OK

Back in business!

Hopelijk gaan er nog steeds belletjes rinkelen als de naam Marike Jager klinkt. Maar als dat niet het geval is, dat kan best een klein beetje kloppen. Het is ook ondertussen 5 jaar geleden dat Marike met muziek kwam. Stil gezeten heeft ze zeker niet, 3 kinderen rijker en dus een lekker vol huis. Maar het muzikale bloed blijft stromen, dat staat buiten kijf! Dus werd het ook weer langzamerhand tijd om nieuwe muziek te maken, om ook tegelijkertijd een doorstart te maken. Nieuwe impulsen, nieuwe sound, nieuwe ideeën. Dus hebben we hier het eerste wapenfeit!

‘Hey Are You OK’ heet het nummer en dat is tegelijkertijd ook de titel van het nog komende album. Deze zal op 6 september wordt uitgebracht, dus dat duurt nog wel eventjes. Nogmaals, voor de mensen die Marike nog kennen voor de stilte, weet dat ze voornamelijk bekend stond om nog relatief rustige nummers en dat het nog allemaal redelijk ingetogen was. Die schroom heeft ze van zich afgegooid en is ze een andere weg ingeslagen. Hoe ze zelf zegt: een ode aan buitenbeentjes. Lekker vol energie, lekker met wat extra beats, synths en power. Het is aanstekelijk, je wordt er vrolijk van en denkt juist helemaal niet aan hetgeen waar het over gaat! Dat is wel heel sterk. Gijs Coolen, Erik Harbers en Martijn Bosman zijn de heren die haar op het podium begeleiden.
Check hoe dan ook ook de supervette clip die erbij hoort. Ze heeft ‘m helemaal zelf in elkaar gezet met hulp van een oude notenkraker, een houten beertje van haar kinderen en een bak walnoten. Dat heeft wel degelijk eventjes tijd gekost maar het resultaat is fantastisch.

Krijg energie en krijg een grote smile op je gezicht!

Previous post YVI – Let Down
Next post Dawn Brothers – Next Of Kin