ULTIMATE Song van Demi Schuurs.

De eerste van 2016 in mijn rubriekje ULTIMATE Song! Ik heb een oproep gedaan maar Demi had ik al eerder gevraagd. Ik had wel een vermoeden dat ze veel muziek zou luisteren… Met al die uren reizen naar alle uithoeken van de wereld. Je moet toch IETS doen! Toch is het altijd speciaal als je zo’n verhaal krijgt want het is volledig persoonlijk. Demi ken ik natuurlijk van haar vader Lambert (handbal) maar ondertussen is het zo dat ik haar soms mag trainen bij Medi Sport in Geleen, daar doet ze haar krachttraining. Ik ben blij dat ze nu zulke stappen zet in het senioren circuit want de drive heeft ze, de wil heeft ze en de resultaten komen ook!
Demi, succes op de Australian Open, je kan het!

demi schuurs

Wat is jouw ULTIMATE Song?? Toen mij dit gevraagd werd moest ik toch even goed nadenken. Ik luister alle muziek en vind heel veel muziek leuk. Ik heb een aantal liedjes met een speciale betekenis.
Voor mijn ULTIMATE Song kies ik voor: Right Said Fred – Stand Up For The Champions. Dit omdat ik hier een positieve link mee heb. Ik heb afgelopen jaar een grote stap gemaakt op de wereldranglijst van het dubbelspel. De link die ik met dit liedje heb is dat het me doet denken aan een grote overwinning in Boekarest….

Samen met mijn vriendin na m'n overwinning.

Samen met mijn vriendin na m’n overwinning.

Ik had 2 weken heel zwaar getraind en ging naar een van de grotere toernooien wereldwijd. Ik speelde dubbel met een meisje uit Georgië waar ik nog nooit mee samen gespeeld had. Ik had wel wat zenuwen omdat ik in mijn achterhoofd wist dat ik nog een aantal punten moest halen om me te kwalificeren voor de US Open die in september was. Dat zou dan mijn eerste Grand Slam toernooi zijn bij de senioren. Een droom die uit zou komen!!
Uiteindelijk speelden mijn dubbelpartner en ik een zeer goed toernooi en kwamen in de finale. We speelden in het stadion en dit was in Boekarest tegen 2 Roemeense dames. U voelt het al aankomen het publiek helemaal tegen ons.
Maar dat maakte weinig uit want wij speelden een zeer goede wedstrijd en wonnen in 2 sets!
Na deze wedstrijd kwam meteen het liedje op van Stand Up For The Champions.

Wat er ook bij kwam kijken is dat mijn vriendin voor de eerste keer met mij mee op toernooi ging en dat had een speciale betekenis. En juist nu won ik dat grote toernooi mét haar erbij!
Dit allemaal bij elkaar maakte het voor mij een heel mooi moment. Toen werd dat liedje gedraaid en moest ik toch even slikken…. Hard werken en dan beloond worden is een heerlijk gevoel!
Uiteindelijk is in september al een droom werkelijkheid geworden want ik stond onder andere door deze overwinning op mijn eerste Grand Slam, de US Open, bij de senioren in New York.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *